Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 6, 2008

Gezond2007 woog op het moment van schrijven 71.50 kg (bmi: 26.58).

Hallo Allemaal,

Zo, ik ben weer terug van vakantie:spanje:. Ik heb al weer 3 dagen gewerkt:zuster2:, de tijd vliegt. Ik ben maar 1 kg aangekomen dus de schade viel mee:bigsmile:.
Ik heb nu wel wat moeite om het weer op te pikken, heb daarnet weer bijna een zakje japanse mix opgegeten:tl|:. In de vakantie ging het juist heel goed en kon ik goed maat houden. Ik snap soms niks van mezelf:|.

groetjes :gezond2007:

August 11, 2008 om 05:16
Hoi Nora,
fijn dat je weer terug bent, en dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Gelukkig is het bij 1 kilo gebleven. En die draad, die pak je wel weer op hoor. Zie het gewoon als nog wat nagenieten van de vakantie. Of anders van het tegenvallen dat je weer aan het werk moet. Want vaak is het bij mij zo, dat als ik de eerste dag weer aan het werk ben, dat het gevoel van de vakantie weer heel ver achter me ligt.
Het komt allemaal wel weer goed hoor.
Veel succes en tot snel.
Liefs Tillra
August 15, 2008 om 09:04
Hoi Nora,
ben jij ook nog steeds met sonja bakker bezig? Ik moet eerlijk bekennen dat het me best meevalt. Soms heb ik wel wat extra's nodig, maar meestal, als ik maar zorg dat ik rustig eet, heb ik er wel voldoende aan.
Morgen wordt een lastige dag, wij krijgen 's avonds visite, met veel lekkere hapjes en drankjes dus, en ik wil daar ook aan meedoen. Dus ga ik morgen overdag maar yoghurt en fruit eten, dan valt het zondag misschien mee. Ik hou je op de hoogte.
Groetjes!
August 16, 2008 om 05:41
Hi Nora,
goed van je dat je het hardlopen weer hebt opgepakt! Voor mij is dat geen optie omdat ik dan geheid last van mijn rug ga krijgen. Helaas is dat mijn zwakke broeder, maar het wandelen begint in zicht te komen. Probeer morgen een eind te gaan wandelen met manlief.
Fijn zo een mp3 speler he? Ik heb er ook een, en vind het heerlijk om me af en toe op te sluiten met muziek die IK leuk vind.
Fijn weekend en tot snel. Ren ze!
Liefs Tillra
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan